woensdag 26 augustus 2009

Kubus-denken

Ik heb iets goed te zetten. Een aantal weken geleden heb ik mij negatief uitgelaten over mensen die een Rubik's Cube meenemen in een bus en daarmee heb ik tegen een paar schenen getrapt. Ik wil graag duidelijk maken dat dit standpunt door mij is ingenomen deels om de overgang naar het eigenlijke onderwerp, een T-shirt, makkelijker te maken. Dat gezegd hebbende, het volgende:

Mensen die als pre-verjaardagscadeautje een Rubik's Cube kopen zijn hele slimme en aandachtige mensen. Want het oplossen van de Rubik's Cube traint niet alleen je hersenen, maar is bovendien ook nog leuk om te doen.
Mensen die hun pre-verjaardagscadeautje, bijvoorbeeld een Rubik's Cube, meenemen in een bus zijn ook slim en aandachtig, want zij zorgen dat ze iets te doen hebben tijdens de reis en zij laten zien dat zij de pre-verjaardagscadeautjes leuk vinden.
Verder moet ik bekennen dat ik zelf ook in het bezit ben van een Rubik's Cube en het leuk vond om hem op te lossen.

Toch slaat het T-shirt nog steeds de spijker op de kop, wat betreft de vele uren aan frustaties.

2 opmerkingen:

  1. Julika16:22:00

    Dat oplossen, daar moet ik nog een beetje aan werken.. Wel fijn om te weten dat ik toch enigszins slim en aandachtig overkom. Nooit durven dromen dat ik het zó ver zou schoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://www.snorgtees.com/problemsolved-p-618.html

    Overigens is oplossen niet moeilijk, kijk mij slim en aandachtig zijn!

    BeantwoordenVerwijderen